Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Din Hälsokälla

             - för balans i kropp & själ

Massage i Göteborg

Välkommen på avkopplande och välgörande massage i rofylld miljö, endast några minuters väg från Korsvägen i Göteborg. Gratis parkering och nära spårvagnshållplats.

Forskning har visat att massage utlöser "lugn och ro hormonet" Oxytocin. Vidare ökar det blodcirkulationen, dämpar stress, stärker immunförsvaret, mjukar upp spända muskler, minskar smärta och ökar allmänt välbefinnandet.

Jag är i grunden utbildad i svensk klassisk massage, men har med hjälp av andra tekniker hittat ett arbetssätt som varierar beroende på Dig som klient. Jag är lyhörd för Dina önskemål och använder mig även mycket av min intuition när jag masserar.

Scrolla ner för att se vilka olika typer av massage jag utför.

Rygg nacke axlar

"Klassisk" och intuitiv massage mixad inkl bindvävsmassage vid behov. (Ej ren idrottsmassage.)

Fot- och vadmassage

Trötta fötter och ben? Då kan det vara dags för en välbehövlig massage av fötter och underben. 30 minuter gör de glada igen

Mjuk, avstressande massage av rygg inkl kroppsbalansering

Mjuk, avstressande massage av rygg, axlar och överarmar. Oljorna av hög kvalité är varsamt doftsatta med äkta, eteriska oljor. Kroppsbalansering och healing för lugn och ro. (Se även under fliken kroppsbalansering och healing)

Ansiktsmassage inkl kroppsbalansering

Mjuk, avstressande och rofylld ansiktsmassage. Med hjälp av olika beröringspunkter/zoner på huvudet och ansiktet påverkas också kroppen till att hitta balans.

(Se även fliken "priser")

Massage har utförts i flera tusen år och härstammar från Kina, Indien, Romarriket och det gamla Grekland.

Hippokrates (400 år f kr) utarbetade regler för hur massagen skulle tillämpas.