Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Din Hälsokälla

             - för balans i kropp & själ

Meditation i Göteborg

Din Hälsokälla erbjuder Dig

avkopplande meditation

i rofylld miljö

Välkommen alla

nya som gamla deltagare på härliga meditationsträffar!

Meditations- och utvecklingscirkel med övningar, fast grupp 5 ggr

Välkommen på meditations- och utvecklingscirkel hos Din Hälsokälla! ♥ Nu fast grupp 5 tillfällen. 

Har du mediterat en del, kanske gått på kurs/cirkel och känner att Du önskar meditera, öva på Dina gåvor och utöka dina kunskaper i en fast grupp? Då är Du varmt välkommen på denna meditationscirkel inkl efterföljande, intuitionsstärkande övningar i en omhändertagande, lättsam och kärleksfull miljö. ♥ Beroende på var Du är i Din utveckling vill jag hjälpa- och ge Dig det stöd och guidning Du behöver just nu. 

Cirkeln kommer att vara baserad på olika teman vid varje tillfälle

Varje träff:

* Guidad, avslappnande meditation med chakrabalansering

- Balanserande och avkopplande förberedelse.

Olika övningar efter meditationen, ex:

* Psykometri

- Ett verktyg som stärker intuitionen och där man även lär sig- och tränar på att tolka symboler, att uttrycka sig och också känna på vilket sätt man lättast får till sig informationen.

* Tolka änglakort och tarotkort med varandra. Symboltolkningar.

- Olika sätt att tolka och återge information för sittaren på ett bra och stärkande sätt. Länkning i samband med detta om det blir aktuellt där och då.

* Att länka/sitta i kraften.

- Att fokuserat och lugnt känna in och (om det är aktuellt) återge det som kommer.

* Healing på olika sätt

- Testa/träna på olika tekniker, vad känns bäst för Dig?

* Kortare meditationer med teman

* Övriga utvecklande övningar.

De som gått/går på cirkel kommer att känna igen sig, men det kommer också till nya övningar och vi går djupare allt eftersom alla utvecklas i gruppen. Nya utmaningar, våga - utveckling :-) 

Vi kommer prata om saker som kommer fram efter hand. Frågor, tankar, känslor.... Också om hur viktigt det är att personlig utveckling följer med i den mediala utvecklingen. Balans och att "var sak har sin tid" ♥

Vi kommer även att gå in på ansvarsbiten, hur man delger information på ett kärleksfullt sätt och ibland när man behöver avstå.

Det är viktigt att veta att meditations- och övnings cirkeln inte ska kännas som en prestation, utan att man får lov att utvecklas där man är. Vi är alla på olika stadier i processen. Jag vill hjälpa Dig framåt på just Din resa. Det ska självklart vara glädjefyllt och kännas tryggt.

Tid: Start 14/2, 5 onsdagar udda v kl 17.30-20.00. Kom tidigast 10 min före varje träff med tanke på ev behandling och förberedelser. Vi inleder med fika.

Plats: Din Hälsokälla, c/o Santih Desa, Olbersgatan 12, Göteborg

Pris: 1200:- / 5 ggr fast cirkel (10% Pensionärs- och studentrabatt) inkl lättare fika (kaffe/thé, dryck, frukt, kex mm) Betalning på plats.

Har du problem att bet allt på en gång? Kontakta då Ingela via tel/sms.

Begränsat antal. Dock reservation vid att cirkeln får framflyttat datum vid för få anmälda.

~ Observera ~

Var god respektera för allas skull, ev avbokning av cirkeln allra senast den 12/2. Senare avbokning måste tyvärr debiteras 400:- Läkarintyg accepteras.

Anmälan/frågor via tel/sms: 0760-06 25 72, evenemang på Facebook eller via Bokadirekt: 

Men viktigast av allt - Du är så varmt och hjärtligt välkommen! ♥

Ingela 

PROVA PÅ - MEDITATION!

Vill du komma igång med avslappnande och stärkande meditation, kanske efter ett uppehåll? Är du stressad, har värk, trött eller behov av att komma ner i varv,

eller kanske helt enkelt må bra i kropp & själ?

Passa på att anmäla Dig till denna kväll utan krav varken på förkunskaper eller hur du ska vara.

Här får du vara dig själv.

Vi inleder med lättare fika, därefter guidad, avslappnande meditation med efterföljande samtal.

ONSDAG 29/11 Kl 18.00 - 19.15

Pris: 180:-

Begränsat antal.

Föranmälan senast tisdag via sms/tel: 0760-062572

VARMT VÄLKOMMEN! 

Meditera Mera!

Meditationen hjälper Dig att öva upp förmågan att lyssna inåt och få kontakt med Ditt högre jag, finna Ditt lugn.

Den är stärkande på många plan; fysiskt, andligt, känslomässigt och ökar Din intuition. 

Nedan följer mer info och lite medicinska fakta:

"Hjärnan mår bra av meditation"

Meditation är rena avkopplingen för hjärnan. Det har amerikanska forskare kunnat visa med hjälp av funktionell magnetröntgen.

Svt Nyheter, PUBLICERAD 22 NOVEMBER 2011 - 10:02

---

Att meditera är att vara i nuet och att för en stund släppa omvärlden.

Meditation ger en djup vila, både mentalt och fysiskt, och ger både mentala och fysiska effekter. För att meditera krävs koncentration. Koncentration kan uppnås med hjälp av att fokusera på andningen, ett mantra eller olika bilder.

Källa: meditera.info

---

Studier på friska personer har visat att mindfulnessträning och andra typer av meditation medför positiva psykologiska effekter och reducerad stress.

Källa Läkartidningen 2006

---

En välgjord studie presenteras i Psychiatry Reseach där oväntat stora effekter på hjärnan kunde påvisas vid meditation. Det var positiva förändringar som syntes redan efter åtta veckors meditation.

Förändringarna skedde i en liten del av hjärnan som kallas hippocampus. Den tätnade och växte i omfång. Hippocampus är det område som står för just minnen, känslor och sinnesförnimmelser. Men vad forskarna däremot inte kunde se är på vilket sätt hippocampus har blivit större, det berättar Jörgen Borg, som är professor vid Karolinska Institutet och arbetar med hjärnans rehabilitering efter skada.

– Den mest spännande tolkningen är att antalet nervceller ökar, men det kan också bli tätare synapser, förbindelser mellan enskilda nervceller. Men skulle det vara celltillväxt sker det här överraskande fort, säger Jörgen Borg.

Källa: Hölzela, B, K. Et al. Mindfulness practice leads to increases in regional brain gray matter density, Psychiatry Research: Neuroimaging, 2010. 191 (2011) 36-43. doi:10.1016/j.pscychresns.2010.08.006