Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Din Hälsokälla

             - för balans i kropp & själ

Zonterapi i Göteborg

Välkommen på välgörande zonterapi!

Gratis parkering och nära spårvagnshållplatser.

Zonterapin kan användas både som ett sätt att lokalisera problemområden och som behandlingsmetod. Den används vid ett stort antal störningar, bl.a. huvudvärk, smärtor i rygg och leder, urinvägsbesvär och matsmältningsproblem.

Zonterapi stimulerar kroppens naturliga läkningskraft.

När en störning uppträder i ett organ eller område av kroppen så är motsvarande område på fötterna känsligt för tryck. Genom massage av dessa zoner försöker man återställa den normala funktionen i organet eller problemområdet. Det finns ett antal ledningsbanor för energi i kroppen (meridianer). Genom dessa finns en förbindelse mellan olika punkter på fötterna och olika delar av kroppen. Blockeringar i energin kan brytas ner genom behandling av reflexpunkterna, och energin kan åter flöda fritt.

Behandlingen inleds alltid med avkopplande fotmassage.

Har du tänkt på hur bra du mår när dina fötter är varma och omskötta?

Hos mig är zonterapi en behaglig upplevelse.

Boka tid via nätet:

Eller ring/skicka sms på tel:

0760-062572 

Lite Historik

Zonterapi är ett effektiv sätt att behandla obalanser och värk i kroppen. Detta är ingen ny terapi, utan har förekommit i olika delar av världen flera tusen år tillbaka i tiden. Nordamerikanska Indianstammar var noga med att massera fötternas zoner och i Egypten har man hittat tidiga målningar på zonterapi behandlingar.

Den amerikanske läkaren William H Fitzgerald tog upp och utvecklade metoden i början av 1900-talet och han kallade den för reflexzonterapi.